Download Materi Kuliah Keperawatan - Gratis

RSS Subscription

Subscribe via RSS reader:
Berlangganan Artikel via E-Mail:
 

Kata Pengantar Dalam Bahasa Sunda

Posted By Revolusi Pendidikan On 14.33 Under
Diamparan ku Basmalah bubuka lalangse hate, sangkan bagja tinekanan,najan sakabeh awak-awakan sadar yen dina lumaku sajeroning hirup karempan jeung kahariwang nu manjang datang dina angen satiap inssan, kitu deui dina nyinghareupan poe anu bakal datang, sok sieun leungiteun basa, budaya jeung seni warisan ti sepuh-sepuh urang, saupami urang nitenan kanyataan nonoman kiwari anu ampir leungit jati dirina salaku urang Sunda, boh basa, budaya jeung paripolahna.
Satemenna kabagjaan mangrupa rohmat jeung karunia Allah Subhanahu Wata’ala anu ngarupakeun hak sakumna manusa. Tatar Sunda nu ditakdirkeun hiji lemah cai anu subur turta endah dibarengan ku masyarakatna anu religius tur someah ka semah bari mibanda basa jeung budaya nu nyongcolang salaku ajen jeung inajen diri anu dipatri dina kaluhungan hirup anu resep silih asih tulungan jeung silih tungtun dina ngajalankeun kahadean..
Saya contek dari sebuah AD/ART radio di bandung ...tapi kayaknya ga nyambung yah , tapi sok dirobih nya...bilih aya nulepat/salah







Hare's Petal
7 Februari 2013 13.25

Ieu mah sanés kata pengantar atuh.

Nevi Islamiyanti
5 Maret 2013 06.37

kirang panjang .... hehehe

BANDUNG Paris van Java With Love: CETAK BUKU YASIN EXSKLUSIF

Poskan Komentar

Iklan Anda

ALT/TEXT GAMBAR